ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Πέλκας, όλοι ετοιμοπόλεμοι ενόψει Μπάτε

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας όπως αναμενόταν γυμνάστηκε κανονικά την την Τρίτη (11/12) και την Πέμπτη (13/12) θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπάτε

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (13/12) με τη Μπάτε Μπόρισοφ με μια προπόνηση που θα γίνει στις 11.30π.μ. στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν καθώς ο Δημήτρης Πέλκας την Τρίτη προπονήθηκε, όπως αναμενόταν, κανονικά και βρίσκεται και αυτός στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Πέμπτης.

Τα πλάνα του Λουτσέσκου θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη καθώς οι παίκτες που αγωνίστηκαν στη νίκη επί της Λάρισας ακολούθησαν μόνο ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποφόρτιση.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες ενδείξεις ο Ρουμάνος τεχνικός δεν σκέφτεται να προχωρήσει σεrotationκαι θα παρατάξει απέναντι στους Λευκορώσους το πλέον δυνατό του σχήμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα αποκαλύψει τις σκέψεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάτε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που είναι προγραμματισμένη για τις 2.30μμ στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ