ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και τεστ για κορονοϊό

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και τεστ για κορονοϊό
MOTIONTEAM

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν την Πέμπτη (4/6) σε νέο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την έναρξη των playoffs συνεχίζεται με τους ποδοσφαιριστές να υποβάλλονται σήμερα σε νέο τεστ για κορονοϊό, το τρίτο από την ημέρα που επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Στην προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα έριξε και πάλι το βάρος στην τακτική χωρίς όπως συνηθίζει άλλωστε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Τα περισσότερα ερωτηματικά αφορούν τις μεσοεπιθετικές γραμμές του Δικέφαλου αφού στην άμυνα τα κουκιά φαίνεται να είναι μετρημένα.

"Η μέρα της επιστροφής στη δράση πλησιάζει και όσο πλησιάζουμε προς το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου εστιάζει στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Παράλληλα βέβαια μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τα γήπεδα, οι παίκτες εκτελούν καθημερινά και πληθώρα ασκήσεων φυσικής κατάστασης, προκειμένου να είναι σωματικά έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στους συνεχόμενους αγώνες που έρχονται.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (04.06) ήταν και πάλι χωρισμένο σε δύο σκέλη. Αρχικά γυμναστική και στη συνέχεια τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, την επιθετική ανάπτυξη, την αμυντική λειτουργία και τα τελειώματα.

Τέλος, όλα τα μέλη της Α Ομάδας υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ για τον Covid-19, όπως ορίζει το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής. Την Παρασκευή (05.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ