ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προ των πυλών ο Γκαλίνοβιτς

ΠΑΟΚ: Προ των πυλών ο Γκαλίνοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οπρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Μάριο Γκαλίνοβιτς, που δούλευε τα τελευταία χρόνια στην Σπάρτα Πράγας, είναι βασικός υποψήφιος να αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ.

Η απόφαση για να βρεθεί ένας νέος προπονητής τερματοφυλάκων ήταν ειλημμένη από καιρό και ο ΠΑΟΚ ήδη είχε ενημερώσει την αγορά ότι θέλει να κάνει μια τέτοια κίνηση. Το όνομα του Μάριο Γκαλίνοβιτς ήταν από αυτά που τους προτάθηκαν και η περίπτωση του φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στους ανθρώπους του Δικέφαλου.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν τα τελευταία χρόνια στην Σπάρτα Πράγας. Στην Τσεχία βρέθηκε ως συνεργάτης του Αντρέα Στραματσιόνι και παρέμεινε εκεί και μετά την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού.

Η συνεργασία του με την ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας ολοκληρώθηκε χθες (8/7) και ο Κροάτης βρίσκεται στη διαδικασία επιστροφής του στην Αθήνα που αποτελεί την μόνιμη βάση του.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ εδώ και λίγο καιρό και πρόσφατα μίλησε με τον Όλαφ Ρέμπε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν το θέμα του θα προχωρήσει όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, καθώς η θέση του Αμπέλ Φερέιρα κρίνεται ανασφαλής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ