ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πότε πήρε απόφαση ο Σαββίδης το "τέλος" του Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ματαίωσε τη συνάντηση του με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ρίχνοντας την αυλαία στην καριέρα του Σέρβου στράικερ στην Τούμπα.

Ο επίλογος στην σχέση του ΠΑΟΚ με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς γράφτηκε με την ματαίωση της συνάντησης του με τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη.

Στην πραγματικότητα οι πιθανότητες για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συνάντησης εξαρτιόνταν από την στάση του Σέρβου επιθετικού. Το χρονικό περιθώριο που του έδινε η άδεια από τις προπονήσεις ήταν μάλλον ευέλικτο καθώς του έδινε την δυνατότητα να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη ή το αργότερο σήμερα Τετάρτη.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου εκτιμούσαν ότι η ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα θα ήταν ενδεικτική για το αν υπήρχαν περιθώρια να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ή όχι και δεν είχαν άδικο. Μόνο αν δεν είχε πάρει τις τελικές του αποφάσεις ο Πρίγιοβιτς θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για να διαπιστώσει αν υπήρχε διάθεση από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αντιπρόταση. Και σε μια τέτοια περίπτωση ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τον κρατήσει στην Τούμπα.

Από την στιγμή που ο Σέρβος δεν εμφανίστηκε οι άνθρωποι του Δικέφαλου ειδοποίησαν τον Ιβάν Σαββίδη ότι δεν υπήρχε λόγος να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ως ένα βαθμό προστατεύοντας τον. Και αυτό διότι σε καμία των περιπτώσεων δεν θα τον άφηναν να εκτεθεί περιμένοντας τον Πρίγιοβιτς για να μιλήσει μαζί του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε την εντολή στα στελέχη της ομάδας να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς και να διαπραγματευτούν πλέον με την Αλ Ιτιχάντ τον τρόπο καταβολής της ρήτρας του.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν να πέφτουν και οι τίτλοι τέλους στην καριέρα του Πρίγιοβιτς στην Τούμπα. Ο Ιβάν Σαββίδης παρέμεινε στη βάση του, ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία και πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, που αφορούν κυρίως στον τρόπο καταβολής από την Αλ Ιτιχάντ της ρήτρας των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό αυτό θα καταβληθεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 2,5 εκατομμυρίων με την τελευταία από αυτές να καταβάλλεται τον ερχόμενο Μάιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ