ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολα με Ξάνθη ο Βιεϊρίνια, ετοιμάζεται για Τσέλσι

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, συνέχισε τη Δευτέρα (19/11) πρόγραμμα αποθεραπείας και πιθανότατα δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα με την Ξάνθη. Πιθανότατα θα παίξει κόντρα στην Τσέλσι (29/11, 22:00).

Η αποθεραπεία του Πορτογάλου μπακ του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, για το πρόβλημα στο ισχίο συνεχίζεται, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο "Δικέφαλος" θ' αγωνιστεί το Σάββατο (24/11, 19:30) απέναντι στην Ξάνθη χωρίς τον αρχηγό του.

Ο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο την ερχόμενη Πέμπτη (29/11, 22:00). Οι άνθρωποι του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου του "Δικέφαλου" έχουν στοχεύσει σε αυτόν το παιχνίδι και δεν πρόκειται να πάρουν ρίσκο, χρησιμοποιώντας τον Βιεϊρίνια στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί στο πρόγραμμα της ομάδας (με τη Λαμία στις 3/12).

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλίν Τόσκα που ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ρουμανίας, θα αγωνιστεί σε ένα ακόμη παιχνίδι στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ