ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει ο Τσόλακ στον Δικέφαλο

Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst)
Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η Ριέκα εξακολουθεί να κρατά τις απαιτήσεις της για τον 27χρονο φορ, Αντόνιο Τσόλακ, κοντά στα 3,5εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του. Σήμερα(20/9) είναι η καθοριστική ημέρα για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Στην Κροατία θεωρούν ότι ο Αντόνιο Τσόλακ θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Παραδέχονται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με τη Ριέκα, ωστόσο τα δημοσιεύματα κάνουν ήδη λόγο για τον αντικαταστάτη του, που λογικά θα είναι ο Σάντρο Κουλένοβιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

"Η Ριέκα έχει δύο προτάσεις για τον Τσόλακ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που δείχνει περισσότερο αποφασισμένος να τον αποκτήσει. Παρά το γεγονός ότι ήδη είχε απορριφθεί η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επανήλθε και πλέον η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει μειωθεί.

Η Ριέκα επιμένει στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και διάφορα μπόνους και στο 10% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση πώλησης του και ήδη προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή χωρίς τον πρώτο της σκόρερ", αναφέρουν δημοσιεύματα, που συμπληρώνουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η κροατική ομάδα να καθυστερήσει την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να χρησιμοποιήσει τον Τσόλακ στο αγώνα με την Κόλος Κοβαλίβκα που απέκλεισε τον Άρη.

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες λένε ότι η σημερινή θα είναι καθοριστική ημέρα για την μεταγραφή του Τσόλακ στον ΠΑΟΚ που λογικά θα κλείσει, εκτός και αν εμφανιστούν απρόοπτα εμπόδια της τελευταίας στιγμής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ