ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πίραμιντς για Ουάρντα, Ρώσοι για Μένσα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Πρόταση για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα ετοιμάζει η αιγυπτιακή ομάδα, Πίραμιντς, την ώρα που αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Γκανέζο μέσο της Καϊσερίσπορ και στόχο του ΠΑΟΚ, Μπέρναρντ Μένσα.

Στην Αίγυπτο δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Πίραμιντς, ομάδα από το Κάιρο, ετοιμάζουν πρόταση για τον Αμρ Ουάρντα. Μάλιστα βιάζονται να την καταθέσουν στον ΠΑΟΚ που έχει συμβόλαιο με τον παίκτη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για να προλάβουν τον… ανταγωνισμό.

Βέβαια ο ίδιος ο Ουάρντα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει για να παίξει ποδόσφαιρο στην πατρίδα και αυτό που ψάχνει είναι μια ομάδα στην Ευρώπη για να συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα.

ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΣΑ

Από την άλλη πλευρά όσον αφορά στον Μπέρναντ Μένσα - τον Γκανέζο μέσο που είναι στην λίστα του Δικεφάλου όπως αποκάλυψε το Sport24.gr - δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει από την ομάδα της Καισάρειας. Κάτι που δεν μπορεί να ισχύει ενώ εμφανίζονται ήδη και άλλοι διεκδικητές και κυρίως από τη Ρωσία που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ