ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πιέζει για Τσόλακ

Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst)
Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Στον Αντόνιο Τσόλακ στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και μπαίνουν ξανά σε διαπραγματεύσεις με την Ριέκα,που ζητά πάνω από 3,5 εκατομμύρια για την απόκτηση του.

Ο ΠΑΟΚ γνώριζε από την περασμένη Παρασκευή ότι ο Τζούμπα Άκπομ θα έφευγε από την Τούμπα για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Μίντλεσμπρο. Οι άνθρωποι του προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα προκειμένου να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Άγγλου έχοντας ήδη μια λίστα με επιθετικούς έτοιμοι από καιρό, όταν είχαν αποφασίσει ότι θα ενισχύσουν έτσι και αλλιώς την επίθεση τους.

Το όνομα του Αντόνιο Τσόλακ βρισκόταν στην λίστα ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ριέκα για να τον αποκτήσει και έτσι στράφηκε και σε άλλες λύσεις. Από ότι φαίνεται αυτές δεν απέδωσε και πλέον ο Δικέφαλο που θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του Άκπομ για να προλάβει να τον δηλώσει στη λίστα για τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ – η διορία για αλλαγές στη λίστα εκπνέει το απόγευμα της Δευτέρας- επέστρεψε και πάλι στην περίπτωση του Τσόλακ για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες.

Οι απαιτήσεις της Ριέκα παραμένουν υψηλές και ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μπαίνουν και πάλι σε διαπραγματεύσεις με τους Κροάτες για την απόκτηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ