ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πιάνουν δουλειά στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα και θα ξεκινήσουν έστω και χωρίς όλους τους διεθνείς την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Για τον Αμπέλ Φερέιρα υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, η πιο σοβαρή από τις οποίες έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός είχε μυϊκό τραυματισμό στο φιλικό αγώνα της εθνικής του ομάδα με αντίπαλο τη Λιβύη στους προσαγωγούς. Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα περάσει από νέες ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Για την ώρα μοιάζει δεδομένο ότι δεν θα προλάβει το παιχνίδι με τη Λαμία.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Από σήμερα θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του ο Φερνάντο Βαρέλα που θα κρατήσει περίπου 1-1,5 μήνα . Ο τραυματισμός του έμπειρου στόπερ δίνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ισλανδίας ο Ίνγκασον, που θα καλύψει το κενό του στα επόμενα ματς.

Ο Ίνγκασον θα πάρει από αύριο και μετά το σημερινό παιχνίδι με την Ανδόρα, το δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη και θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων του ΠΑΟΚ.

Ενδιαφέρον έχει και η κατάσταση του Άντερσον Εσίτι παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Νιγηρίας με την Βραζιλία. Και αυτό έχει κυρίως να κάνει με το μεγάλο ταξίδι στην Άπω Ανατολή, καθώς το συγκεκριμένο φιλικό έγινε στη Σιγκαπούρη.

ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΠΕΛΚΑΣ

Κανονικά στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να μπει από σήμερα ο Δημήτρης Πέλκας, που την Παρασκευή έκανε δικό του πρόγραμμα εξαιτίας μιας κάκωσης σε δάχτυλο του ποδιού. Ενοχλήσεις είχε την Παρασκευή και ο Λάμπρου που έτσι και αλλιώς είναι μακριά από τις βασικές επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ