ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τα νέα για τον Πέλκα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στη διάρκεια της Δευτέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Πέλκας που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Άρη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Δημήτρη Πέλκα στο ντέρμπι με τον Άρη κάνουν λόγο για θλάση στο δικέφαλο κάτι που γνώριζε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βγαίνοντας από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Οι εξετάσεις που θα κάνει την Δευτέρα θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

ΤΟPLANBΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ

Ο Πέλκας είχε ενοχλήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο δεν ήθελε να χάσει με τίποτα τον αγώνα με τον Άρη και έτσι ξεκίνησε κανονικά. Μάλιστα η αλλαγή του με το Λημνιό να παίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης και το Λέο Ζαμπά να γίνεται δεύτερο επιθετικός ήταν κάτι που είχε δοκιμαστεί από τον Αμπέλ Φερέιρα στη διάρκεια των προπονήσεων.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος είχε πολλές ημιτελείς προσπάθειες και μια μόλις τελική και αυτή μακριά από την εστία του Άρη. Για αυτό και γρήγορα με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Πορτογάλος τεχνικός αναθεώρησε τα πλάνα του και άλλαξε το Ζαμπά με τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΚΑ ΚΑΙ ΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Το θέμα είναι ότι ο Πέλκας δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που ακολουθεί στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, από το οποίο θα λείψει και ο Λέο Μάτος μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Άρη.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει πολλούς «πονοκεφάλους», καθώς θα πρέπει να βρει αντικαταστάτες για δυο ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί και μάλλον αναντικατάστατοι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ