ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πέρασε σε δεύτερη μοίρα το φιλικό με τη Δόξα

ΦΙΛΙΚΟ / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επικράτησε της Δόξα Δράμας σε φιλικό παιχνίδι με 3-1 με τον Φερέιρα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα αλλά το μυαλό όλων ήταν στο Ζαμπά.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας και η επικράτηση του "δικέφαλου" με 3-1 καθώς όλοι πάγωσαν βλέποντας τον Λέο Ζαμπά να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το γήπεδο και εκφράζονται φόβοι σοβαρής ζημιάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δικέφαλος ξεκίνησε τον αγώνα μεαρκετούς ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, αφού φανέλα βασικού πήραν και οι Βαρέλα και Μαουρίσιο που επέστρεψαν από τραυματισμούς.

Την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα την αποτελούσαν οι: Παπαδόπουλος, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ζαμπά, Στοχ, Άκπομ, Παναγιώτου και Καλουτσικίδης

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα, είχε δοκάρι με τον Πέλκαωστόσο οι Δραμινοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου και το νεαρό τερματοφύλακα Συμέων Παπαδόπουλο ναμην μπορεί να αντιδράσει. Έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια, με το πρώτο ημίχρονο να διαρκεί 35 λεπτά και να διεξάγεται κάτω από έντονη βροχόπτωση.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν άμεσα με το Δημήτρη Πέλκα να εκτελεί κόρνερ τον Γουίνεϊ να κάνει λάθος εκτίμηση και να δέχεται το γκολ. Στο 53΄ο Άκπομ έκανε το 2-1 μετά από πάσα του Πέλκα ενώ το τελικό 3-1 το διαμόρφωσε ο Λάζαρος Λάμπρου που πήρε τη θέση του Μίροσλαβ Στοχ στο παιχνίδι και σκόραρε με ωραίο πλασέ.

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης (57' Γουΐνει), Μαρκοπουλιώτης (57' Κρητικός), Αργυρόπουλος (50' Πλέγας), Οικονόμου ( 68' Ρούτσης), Περέγιο (57' Σιώπης), Κόντος (57' Παπαργυρίου), Αναστασίου (57' Πινδώνης), Αυλωνίτης (57' Ρόβας), Παρασκευάς (57' Καψάλης), Σαμπανίδης, Παπαιωάννου (80' Τάσιος)

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης (Τσιγγάρας 39' ), Βαρέλα (46' Ντάικο), Παναγιώτου (55' Τάχατος), Μαουρίσιο (55' Γρόσδης), Στοχ (Λάμπρου 39' ), Πέλκας (55' Σαλαμούρας), Βιεϊρίνια, Άκπομ, Ζαμπά

ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Ο Λάμπρου στις δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το Γενάρη, τονίζοντας ότι αν δεν αγωνίζεται θα πρέπει να συζητήσει με την ομάδα το ενδεχόμενο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

«Είχα να παίξω καιρό, ήταν ευκαιρία να δείξω ότι αξίζω να είμαι στην ομάδα. Ήθελα να αποδείξω στους ανθρώπους της ομάδας ποιος είμαι. Είμαι επαγγελματίας και από τη στιγμή που δεν παίζω, δουλεύω για μένα. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και θα δούμε τι θέλει να κάνει η ομάδα. Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω, η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο βέβαια. Εγώ δουλεύω για μένα αφού δεν αγωνίζομαι και δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αν δεν αλλάξει κάτι θα συζητήσω με την ομάδα...» δήλωσε ο Λάμπρου που ωστόσο λίγο αργότερα ανασκεύασε και με ανάρτηση του στοInstagramδήλωσε την αφοσίωση του στον ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

ΠΑΟΚ: Πέρασε σε δεύτερη μοίρα το φιλικό με τη Δόξα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ