ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Πενηνταρίζει" το αήττητο στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και θέλει το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη για να φτάσει τα 50 παιχνίδια αήττητος και παράλληλα θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (19/12, 19.30) για τη 15 αγωνιστική της Super League 1 στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. "Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε ως πρωταθλητές κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα" δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα για το σημερινό παιχνίδι.

Αναμφισβήτητα για τους πρωταθλητές, το ζητούμενο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα τους εξασφαλίσει και τη συνέχεια των επιτευγμάτων και των ρεκόρ που τρέχουν. Το αήττητο του Δικέφαλου, που ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2017 μπορεί να φτάσει σήμερα στα 50 παιχνίδια πρωταθλήματος, επίδοση που είναι και η καλύτερη στην Ευρώπη.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙROTATION

Για πρώτη φορά ουσιαστικά στη διάρκεια της σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει τρία παιχνίδια την εβδομάδα και έτσι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα δείγματα γραφής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα τέτοιου είδους καταστάσεις.

Μετά από δύο αγωνιστικές που ο Δικέφαλος κατέβηκε με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με τις επιλογές που θα κάνει σήμερα θα φανεί αν ο Πορτογάλος τεχνικός είναι θιασώτης τουrotationκαι πόσο εκτεταμένο μπορεί να είναι αυτό.

Ερωτηματικά για έναν ακόμη αγώνα υπάρχουν και αφορούν κυρίως την μεσοεπιθετική γραμμή. Ποια είναι αυτά; Θα πάρουν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι φανέλα βασικού Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, που για πρώτη φορά στη σεζόν ξεκίνησαν και τελείωσαν μαζί έναν αγώνα πρωταθλήματος; Η εμφάνιση του Τζούμπα Άκπομ στο Αγρίνιο, με ένα γκολ και μια ασίστ, είναι αρκετή για να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα;

Ο Πέλκας θα πάρει και τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική συμμετοχή ως βασικός; Οι δοκιμές του προπονητή του ΠΑΟΚ ήταν για μια ακόμη φορά πολλές και με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του ενεργοποιημένους.

Λογικά η άμυνα του Δικεφάλου δεν θα αλλάξει με Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλη. Ο Μίσιτς μάλλον είναι σίγουρο για τη μια θέση στους κεντρικούς χαφ και η θέση δίπλα του παίζεται ανάμεσα σε Ντόουγκλας Αουγκούστο και Μαουρίσιο.

Στην επίθεση όλες οι θέσεις είναι ανοικτές. Άκπομ και Σβιντέρσκι διεκδικούν την θέση στην κορυφή της επίθεσης και από εκεί και πέρα όποιος από τους Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Πέλκα, Βιεϊρίνια και Λημνιό ξεκινήσει δεν θα είναι έκπληξη.

Photo Credits: EurokinissiΣ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ