ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πέφτουν οι τίτλοι τέλους με Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Πέφτουν οι τίτλοι τέλους με Πρίγιοβιτς

Αμετακίνητος στην απόφασή του να δεχθεί την προσφορά της Αλ Ιτιχάντ παραμένει ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτςκαι ο ΠΑΟΚ προχωρά ήδη στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς φεύγοντας από την Ελλάδα πήρε άδεια δύο ημερών από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, την οποία εκμεταλλεύτηκε για να ταξιδέψει στο Ντουμπάι και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ. Ο Σέρβος επιθετικός είχε συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Δικέφαλου ότι με την επιστροφή θα συναντιόταν με τον Ιβάν Σαββίδη με σκοπό να βάλουν κάτω τα δεδομένα και να πάρουν και οι δύο πλευρές τις τελικές τους αποφάσεις.

Θεωρητικά ο 29χρονος φορ έπρεπε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στην προπόνηση που θα ακολουθήσει τον αγώνα κυπέλλου της ομάδας του με την Παναχαϊκή, αλλά το πιθανότερο είναι να μην συμβεί ούτε αυτό. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μια συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη δεν έχει ουσιαστικό περιεχόμενο. Και αυτό διότι την χρησιμότητά της την έχουν ακυρώσει οι εξελίξεις.

Ο Πρίγιοβιτς έχει ήδη αποφασίσει να δεχθεί την προσφορά της Αλ Ιτιχάντ και παραμένει αμετακίνητος στην απόφαση του αυτή. Έτσι και αλλιώς ο Σέρβος πίεζε τον ΠΑΟΚ ενώ ακόμη βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη να αποδεχθεί την πρόταση των Αράβων χωρίς να επιμένει στην εφάπαξ καταβολή των 10 εκατομμυρίων της ρήτρας του και αυτό συνεχίζει να κάνει μειώνοντας στο ελάχιστο κάθε δυνατότητα ελιγμών στους ανθρώπους του Δικέφαλου

ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΚ

Και από τη δική τους πλευρά και αυτοί κοιτούν πλέον την μετά- Πρίγιοβιτς εποχή στην ομάδα. Ήδη έχουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τις οποίες εξετάζουν και μια λίστα από επιθετικούς από την οποία θα προκύψει, μετά και την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη ο αντικαταστάτης του Σέρβου επιθετικού. Σε αυτήν ξεχωρίζει το όνομα του Μάρκους Μπεργκ, αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.

Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει εγνωσμένης αξίας φορ, που θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια της να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι κάποιοι νεαροί επιθετικοί που έχουν προταθεί στο Δικέφαλο τις τελευταίες ημέρες, «κόπηκαν» με συνοπτικές διαδικασίες από τη λίστα που έχουν δημιουργήσει στην Τούμπα.

Όπως και να έχει φαίνεται ότι γράφονται πλέον οι τίτλοι του τέλους της καριέρας του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές να κοιτούν πλέον στην επόμενη ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Άκυρο το ραντεβού Σαββίδη - Πρίγιοβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ