ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Παρουσίασε" Εσιτί ο Γιώργος Σαββίδης

Tottenham's Christian Eriksen vies for the ball with Gent's Anderson Esiti, right, during a Europa League round of 32 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and KAA Gent at Wembley stadium in London Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's Christian Eriksen vies for the ball with Gent's Anderson Esiti, right, during a Europa League round of 32 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and KAA Gent at Wembley stadium in London Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Με το δικό του τρόπο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, "έδειξε" τον Νιγηριανό μέσο, Άντερσον Εσιτί, η μεταγραφή του οποίου θα κλείσει ίσως ακόμη και σήμερα.

Ο Γιώργος Σαββίδης παρουσίασε στο Instagram τον Άντερσον Εσιτί. Ο μεγάλος γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ ανέβασε βίντεο με το Νιγηριανό μέσο από αγώνες του επιβεβαιώνοντας στην ουσία το ενδιαφέρον του Δικέφαλου για τον ποδοσφαιριστή της Γάνδης.

Η αλήθεια είναι ότι οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη βελγική ομάδα είναι πολύ προχωρημένες και ίσως ακόμη και σήμερα να προκύψουν εξελίξεις με τον 25χρονο Νιγηριανό που θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Με την απόκτηση του Εσιτί θα καλυφθεί η εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα για την απόκτηση ενός υψηλόσωμου αμυντικού μέσου που θεωρούσε απαραίτητη και απόλυτη προτεραιότητα ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΠΑΟΚ: "Παρουσίασε" Εσιτί ο Γιώργος Σαββίδης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ