ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Παραμένει στα πιτς ο Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, συνέχισε και τη Δευτέρα (19/11) πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα προλάβει τον αγώνα με την Ξάνθη.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία του Δικέφαλου για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη, ωστόσο, ξεκίνησε με τον Πορτογάλο να συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του για τη ρήξη απαγωγού μυός στο ισχίο, που τον κράτησε εκτός από τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Σε ό,τι αφορά στους διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του με τα εθνικά του συγκροτήματα, μόνο ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε στις προπονήσεις του Δικέφαλου. Τη Δευτέρα (19/11) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα γίνει απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία θα βρίσκονται Πέλκας, Πασχαλάκης, Καρέλης και Ουάρντα, ενώ από Τετάρτη και μετά αναμένονται Πρίγιοβιτς, Τόσκα και Λημνιός.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην Αγία Πετρούπολη με την ευκαιρία της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας και το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ιβάν Σαββίδης».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφτηκε νωρίτερα την Κύπρο όπου είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο. Ακολούθως ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη στην εκδήλωση για τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ