ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραμένει η αγωνία για Πέλκα

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (12/2, 21:45) στο Φάληρο, ατομικό ο Ίνγκασον, ενώ ο Λάμπρου έχει μια διάταση στους οπίσθιους μηριαίους.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (12/2, 21:45) στο Φάληρο, όπου έχει πλέον άλλο ειδικό βάρος μετά την επιστροφή των επτά βαθμών από το CAS, μιας και η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας θα εκδικαστεί εκ νέου από την εφέσεων της ΕΠΟ. Ο Δικέφαλος πλέον πέρασε εκ νέου δεύτερος και βρίσκεται στο +3 από την ΑΕΚ.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του ετοιμάζονται τα τελευταία τρία ματς της σεζόν. Γνωρίζοντας πως κρατούν την τύχη στα χέρια τους και οφείλουν να πετύχουν τον τελευταίο στόχο της σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος εξακολουθεί νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Ίνγκι Ίνγκασον λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου έχει μια διάταση στους οπίσθιους μηριαίους κι έμεινε στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Τη δεύτερη θέση στο γήπεδο

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έχει μόνος του βάλει δύσκολα στον εαυτό του. Γι’ αυτό και παλεύει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Δίχως κανείς να παραγνωρίζει την τεχνητή κρίση που μεθοδευμένα προσπάθησαν να του επιβάλλουν κι επηρέασε τη συγκέντρωση της ομάδας.

Η απόφαση του CAS είναι μια ηθική νίκη που επιτρέπει στο Δικέφαλο να μάχεται για ό,τι του αναλογεί στο γήπεδο και μόνο εκεί. Με τους βαθμούς που κέρδισε με αγώνα κι έχασε με τα δικά του λάθη.

Με αυτά τα δεδομένα ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του ετοιμάζονται τα τελευταία τρία ματς της σεζόν. Γνωρίζοντας πως κρατούν την τύχη στα χέρια τους και οφείλουν να πετύχουν τον τελευταίο στόχο της σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα , ο οποίος εξακολουθεί νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Ίνγκι Ίνγκασον λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου έχει μια διάταση στους οπίσθιους μηριαίους κι έμεινε στο γυμναστήριο.

Το Σάββατο (11.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι και τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 15.07".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ