ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Μπράνκο, αποφασίζει ο Σαββίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης θ' αποφασίσει εάν θα κάνει δεκτή την παραίτηση του Μάριο Μπράνκο. Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ έχει δείξει στο παρελθόν ότι δεν κινείται εν θερμώ.

Ο Μάριο Μπράνκο υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, έπειτα από τον αποκλεισμό των νταμπλούχων από την Ευρώπη. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, καθόσον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέλαβε την ευθύνη για το "αντίο" στο Europa League.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Ιβάν Σαββίδης θα κάνει αποδεκτή την απόφαση του Μπράνκο. Υπάρχει εξήγηση στο συγκεκριμένο ζήτημα και μάλιστα με παράδειγμα.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν θυμόμαστε ότι μετά από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ το 2017, κάτι ανάλογο είχε πράξει και ο προκάτοχος του Μπράνκο. Ο Λούμπος Μίχελ είχε κοινοποιήσει στον διοικητικό ηγέτη των "ασπρόμαυρων" την παραίτησή του, αλλά ο δεύτερος δεν την έκανε αποδεκτή.

Γενικά, σε τέτοιες περιπτώσεις ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει όλες τις παραμέτρους και δεν παίρνει αποφάσεις εν θερμώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ