ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Αρνήθηκαν να παίξουν στο τέλος οι κυανέρυθροι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Νωρίτερα αναγκάστηκε να σφυρίξει το τέλος του ΠΑΟΚ - Πανιώνιος ο διαιτητής Εμμανουήλ Σκουλάς, καθώς οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων αρνήθηκαν να παίξουν μετά το πέναλτι του Βιεϊρίνια για το 4-2 (VIDEO).

Το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο 117' του αγώνα με τον Πανιώνιο, η αποβολή του Μανθάτη με δεύτερη κίτρινη και το γκολ του Βιεϊρίνια που έκανε το 4-2 για την πρόκριση των γηπεδούχων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας , ήταν τρεις στιγμές που δημιούργησαν πολλή ένταση στο φινάλε μιας χορταστικής αναμέτρησης στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων ήταν τρομερά ενοχλημένοι από τις αποφάσεις του διαιτητή Εμμανουήλ Σκουλά, με τον αρχηγό Παναγιώτης Κόρμπο και τον πολύπειρο Γιάννη Μανιάτη να ζητούν από τους συμπαίκτες τους να μείνουν μακριά από τη σέντρα και να μη συνεχίσουν για τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Ο Σκουλάς χρέωσε, μάλιστα, με κίτρινη κάρτα τον Γιαγιά Μπανανά σε εκείνο το σημείο και τελικά, για να μη γενικευθεί η ένταση, αναγκάστηκε να σφυρίξει για τελευταία φορά το βράδυ της Τετάρτης (27/2) είκοσι περίπου δευτερόλεπτα νωρίτερα από τη συμπλήρωση δύο λεπτών καθυστερήσεων.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλοι από τη συμπεριφορά των παικτών του Πανιωνίου, ο Ρουμάνος έκανε μάλιστα λεκτική επίθεση στους Κόρμπο - Μανιάτη πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα και αποχωρήσουν οι αθλητές των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ