ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παλεύει για μία θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Παλεύει για μία θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο Αουγκούστο

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή τουστην εθνική Βραζιλίας που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 θα έχει ο Ντόουγκλας Αουγκόστο

Ο 22χρονος χαφ του ΠΑΟΚ κλήθηκε στην U-23 Εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Ο Αουγκούστο θα πάρει μέρος αρχικά στο φιλικό με αντίπαλο τις ΗΠΑ στην Ισπανία στις 13 του μήνα.

Στη συνέχεια εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά θα συμμετέχει και στο προ- Ολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι και την 1 Φεβρουαρίου στην Κολομβία στο οποίο η «σελεσάο» θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Περού, Ουρουγουάη, Βολιβία και Παραγουάη.

Το γεγονός ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ αντισταθμίζεται με το ενδεχόμενο να πάρει μια θέση στην Εθνική Βραζιλίας που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Κάτι που εκτός από ιδιαίτερα τιμητικό θα ανεβάσει πολλαπλάσια και την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας, Αντρέ Ζαρντίνε, είχε υποστηρίξει στο Sport24.gr ότι σκέφτεται να καλέσει τους Λέο Ζαμπά και Ντούγκλας Αουγκούστο για τη διοργάνωση του Τόκιο το καλοκαίρι του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην κορυφή της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Σφιντέρσκι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ