ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παίζεται μια θέση στην ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Παίζεται μια θέση στην ενδεκάδα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και θέλει να πετύχει μια ακόμη, την τρίτη συνεχόμενη, νίκη του στο πρωτάθλημα. Ποια είναι τα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε συνθήκες... Τούμπας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και θέλει να πετύχει μια ακόμη, την τρίτη συνεχόμενη, νίκη του στο πρωτάθλημα.

Κανείς από τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με τη Λαμία (Καντουρί, Μαουρίσιο, Βαρέλα, Βέρνμπλουμ) δεν είναι διαθέσιμος για το σημερινό (26/10) παιχνίδι και στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και ο Λέο Ζαμπά.

Ο Αμπέλ Φερέιρα λογικά δεν θα αλλάξει και πολλά στο σχήμα που χρησιμοποίησε την περασμένη Κυριακή.

Για τα μετόπισθεν τα πράγματα μοιάζουν να είναι δεδομένα. Ζίβκοβιτς στην εστία, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλης θα ξεκινήσουν στην άμυνα. Μπροστά του στα κεντρικά χαφ θα παραμείνει το δίδυμο Μίσιτς- Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Φανέλα βασικού θα πάρουν ο Λημνιός δεξιά, ο Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης και λογικά ο Στοχ αριστερά. Αν ξεκινήσει ο Σλοβάκος θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα για δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Μια θέση που φαίνεται ότι παίζει είναι αυτή του ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στον άξονα και διεκδικείται ανάμεσα σε Μπίσεσβαρ και Πέλκα. Ο Έλληνας μέσος ήταν τελευταία φορά βασικός στον αγώνα με τον Άρη, στον οποίο και τραυματίστηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Τρίπολη και Λαμία μένει στον πάγκο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ