ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παίρνει Βαγκέ, παλεύει για Τσόλακ

RC Celta's Olaza, left, challenges for the ball with Barcelona's Mousa Wague during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday May 4, 2019. (AP Photo/Lalo R. Villar)
RC Celta's Olaza, left, challenges for the ball with Barcelona's Mousa Wague during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday May 4, 2019. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μπακ Μούσα Βαγκέ είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να ενισχύσει, ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, το δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου. Διαπραγματεύσεων συνέχεια με τη Ριέκα για τον Αντόνιο Τσόλακ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει στην Θεσσαλονίκη τον νεαρό δεξί μπακ Μούσα Βαγκέ που ανήκει στην Μπαρτσελόνα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με δανεισμό στη Νις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου ταέχουν βρει με τους μπλαουγκράνα για τον δανεισμό του 22χρονου Σενεγαλέζου και συζητούν με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Ο Βαγκέ, όπως και άλλοι ακραίοι αμυντικοίήρθαν στο προσκήνιο του Δικέφαλου μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Σάιντι Γιάνκο. Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του παίκτη για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έδωσε 5 εκατομμύρια στην βελγική Έουπεν το καλοκαίρι του 2018 θα προχωρήσει και ο Σενεγαλέζος θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγκέ είναι ένας ιδιαίτερα γρήγορος ακραίος αμυντικόςκαι έχει 6 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα και άλλες 20 με την Μπαρτσελόνα Β, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Νις.

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΡΙΕΚΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Την ίδια ώρα στην Κροατίαγράφουν ότι υπάρχει δεδομένη συμφωνία ανάμεσα σε Ριέκα και ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα κροατικά ΜΜΕ αναφέρουν συμφωνία των δύο πλευρών και την πρώτη δεν επιβεβαιώθηκαν.

Από την άλλη πλευρά είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με τη Ριέκα προσφέροντας για τον Τσόλακ 2,8 εκατομμύρια ευρώ συνκάποια μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές του νεαρού επιθετικό

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Και στην περίπτωση του Βαγκέ αλλά και σε αυτή του Τσολάκ ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να λειτουργήσει χωρίς πίεση χρόνου παρά το γεγονός ότιακολουθούν τα 2 παιχνίδια με την Κράσνονταρ. Στην Τούμπα φαίνεται να το έχουν πάρει απόφαση ότι απέναντι στη ρωσική ομάδα θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και πως είναι μάλλον απίθανο να προλάβουν να κάνουν αλλαγές στη λίστα που έχει δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ.

Και αυτό διότι κυρίως στην περίπτωση του Τσόλακ, αυτήν ακριβώς την πίεση προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι Κροάτες της Ριέκα και αρνούνται να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους.

Photo credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ