ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πάει Ρουμανία για φιλικό με την Κλουζ

ΠΑΟΚ: Πάει Ρουμανία για φιλικό με την Κλουζ

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό με την Κλουζ στη Ρουμανία. Ο Δικέφαλος έκανε δεχτή την πρόσκληση και το ματς, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ρουμανικού συλλόγου, θα γίνει στις 12 Ιουλίου.

Στην πατρίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρεθεί στις 12 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος δέχτηκε πρόσκληση για διεξαγωγή φιλικού με την Κλουζ, στην Cluj Arena. Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή της, η ομάδα της Ρουμανίας θα γιορτάσει κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Η Κλουζ, παρεμπιπτόντως, "παλεύει" να εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Ύστερα από 33 παιχνίδια είναι στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς, στο -4 από τη δεύτερη Chindia Târgovişte και στο -7 από την πρωτοπόρο Academica Clinceni.

Οι δύο πρώτοι της κατάταξης ανεβαίνουν απευθείας, ενώ ο τρίτος δίνει μπαράζ. Απομένουν πέντε παιχνίδια για το τέλος της δεύτερης κατηγορίας και η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ είναι στο +4 από την τέταρτη Πετρολούλ, στην οποία αγωνίζονται δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι Γιώργος Σαρρής και Βαλάντης Κοζορώνης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ