ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πάει για Κοεντράο

Portugal's Fabio Coentrao celebrates after scoring his side's second goal against Serbia during the Euro 2016 group I qualifying soccer match between Portugal and Serbia at the Luz stadium, in Lisbon, Portugal, Sunday, March 29, 2015. (AP Photo/Francisco Seco)
Portugal's Fabio Coentrao celebrates after scoring his side's second goal against Serbia during the Euro 2016 group I qualifying soccer match between Portugal and Serbia at the Luz stadium, in Lisbon, Portugal, Sunday, March 29, 2015. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Άβε. Προχωρημένες οι επαφές με τον 31χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος έχει περάσει από Ρεάλ, Μονακό, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

Αναμένοντας τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς, ο ΠΑΟΚ δούλευε ταυτόχρονα και την περίπτωση του αριστερού μπακ.

Ο εκλεκτός του Πορτογάλου προπονητή του Δικεφάλου είναι ένας συμπατριώτης του. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κινούνται για την απόκτηση του 31χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ, Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρίο Άβε.

Μάλιστα οι επαφές είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και δεν αποκλείεται σύντομα ο Πορτογάλος να έλθει στην Ελλάδα για το Δικέφαλο. Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει.

Από την ομάδα, δηλαδή, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Το 2007 πήγε στην Μπενφίκα, στην οποία έμεινε μέχρι το 2011 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Νασιονάλ, Σαραγόσα και Ρίο Άβε. Οι μερένγκες τον αγόρασαν από τη Ρεάλ αντί 30.000.000 ευρώ και το 2015 τον παραχώρησαν δανεικό στη Μονακό και στη Σπόρτινγκ το 2018.

Πέρυσι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Μαδρίτης κι επέστρεψε στη Ρίο Άβε, έχοντας ως συμπαίκτη (όπως και στα λιοντάρια) τον νυν κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ