ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Όχι" και από τον Σάκχοφ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εβγκέν Σάκχοφ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεύτερο "όχι" στην ΠΑΕ ύστερα από αυτό του Φερνάντο Βαρέλα.

Λίγες μέρες μετά το "όχι" του Φερνάντο Βαρέλα στην πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση, ήρθε και δεύτερο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Εβγκέν Σάκχοφ να απανατήσει αρνητικά στη διοίκηση, η οποία του πρότεινε ένα ποσό κοντά στα χρήματα που ήδη έπαιρνε, δηλαδή 500.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ζητούσε 700.000 ευρώ.

Δημιουργείται πλέον πρόβλημα στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, καθώς ο μόνος παίκτης σε αυτή τη θέση που έχει συμβόλαιο και είναι υγιής, είναι ο Μίσιτς. Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο ναι μεν έχουν δεσμεύονται με συμβόλαιο, αλλά αμφότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Την ίδια ώρα, το μέλλον του Χοσέ Κάνιας παραμένει στον "αέρα". Ο Ισπανός μέσος έχει δεχτεί πρόταση και αναμένεται η απάντησή του.

Τόσο ο Βαρέλα όσο και ο Σάκχοφ ήταν δύο βασικοί ποδοσφαιριστές στους νταμπλούχους και ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει την παραμονή και των δύο. Ο 29χρονος Ουκρανός χαφ παίζει στον ΠΑΟΚ από το 2016. Σε αυτήν την τριετία έχει κάνει 117 συμμετοχές και έχει σημειώσει 21 γκολ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 40 συμμετοχές και σημείωσε πέντε γκολ (21 συμ. στο πρωτάθλημα, εννέα στο κύπελλο, δέκα στην Ευρώπη). Ο Ουκρανός έχει ήδη πρόταση από τον πρώην προπονητή του στον ΠΑΟΚ και νυν τεχνικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Το παράπονο και η αντίδραση του Βαρέλα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ