ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Όσοι δεν έχουν εισιτήριο, να μην προσεγγίσουν την Τούμπα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνέστησε στους οπαδούς του Δικεφάλου που δεν έχουν εισιτήριο να μην προσεγγίσουν για λόγους ασφαλείας την Τούμπα, ενώ ενημέρωσε ότι θα στηθεί γιγαντοοθόνη στο Λευκό Πύργο την ώρα του ματς με το Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Λεβαδειακό στην Τούμπα - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη - για την προτελευταία (29η) αγωνιστική της Super League και σφραγίζει την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

Ο Δικέφαλος με ανακοίνωσή του συνέστησε στους οπαδούς του που δεν έχουν εισιτήριο να μην προσεγγίσουν για λόγους ασφαλείας το γήπεδο, ενώ ενημέρωσε ότι θα στηθεί γιγαντοοθόνη στο Λευκό Πύργο την ώρα του ματς με το Λεβαδειακό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα, πως στον Λευκό Πύργο θα λειτουργήσει γιγαντο-οθόνη τόσο για το ματς, όσο και για εκείνα που θα επακολουθήσουν.

Εκεί θα είναι και το σημείο συνάντησης του κόσμου με την ομάδα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά!Παρακαλούμε για άλλη μια φορά όσους δεν έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στο γήπεδο της Τούμπας, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο και να μη δυσχεράνουν την τέλεση του ιστορικότερου αγώνα των τελευταίων 34 χρόνων! Παρακαλούμε σεβαστείτε την ασφάλεια των θεατών και του γηπέδου. Το μέλλον ξεκίνησε και στο εξής θα δοθούν πολλές τέτοιες ευκαιρίες!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ