ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σε δίχτυ ασφαλείας όλη η Τούμπα!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Προστατευτικό δίχτυ έχει τοποθετηθεί περιμετρικά στην Τούμπα, που θα καλύπτει όλες τις εξέδρες του γηπέδου του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό (10/2, 19:30).

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση για να τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ περιμετρικά σε όλες τις κερκίδες της Τούμπας έχει σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υλοποιηθεί.

Έτσι δεν θα υπάρχει δίχτυ μόνο μπροστά από τα δύο πέταλα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, στα κόρνερ και στα επίσημα, πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων από εκεί που ξεκίνησαν όλα τα περυσινά πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δίχτυ έχει μπει αλλά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει καμία πιθανότητα να πέσει κάτι στον αγωνιστικό χώρο.

Το προστατευτικό δίχτυ είναι μόνο μια πτυχή του τρόπου που αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ το επικείμενο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους. Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολές στους συνεργάτες του για τον τρόπο, με τον οποίο η ίδια η ΠΑΕ θα διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και θα έχει συσκέψεις με τα στελέχη της ομάδας με θέμα την ασφάλεια του ντέρμπι.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Είναι μάλιστα πιθανό να απευθυνθεί ο ίδιος με προσωπικό του μήνυμα προς τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Τούμπα να είναι πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους στη διάρκεια του ντέρμπι, να μην αντιδράσουν σε οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, ώστε να εκμηδενιστεί ο κίνδυνος για οποιαδήποτε παρατράγουδα που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ