ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ολόκληρη η "3 on 3" μάχη στο "Παλατάκι"

ΠΑΟΚ: Ολόκληρη η "3 on 3" μάχη στο "Παλατάκι"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στον λογαριασμό της στο youtube ένα επτάλεπτο βίντεο από το "3 on 3" των Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη και Ουάρντα με τους Γκος, Αθηναίου και Χρυσικόπουλο.

Πριν από λίγες μέρες οι Βιεϊρίνια, Πασχαλάκης και Ουάρντα βρέθηκαν στο κλειστό του ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσουν σε ένα 3 on 3 τους Γκος, Αθηναίου και Χρυσικόπουλο.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα τόσο η ΠΑΕ όσο και η ΚΑΕ είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και στους λογαριασμούς τους στα social κάποια βίντεο από το μονό και κάποια πλάνα με τον Πασχαλάκη να καρφώνει και τον Ουάρντα να κάνει το ένα μπάσιμο μετά το άλλο.

Την Πέμπτη (27/12) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στον λογαριασμό της στο youtube ένα επτάλεπτο βίντεο από την όλη εκδήλωση και φυσικά αρκετά περισσότερα πλάνα απ' όσα συνέβησαν στο "Παλατάκι".

Δείτε τους τρεις ποδοσφαιριστές του δικέφαλου να κάνουν αρχικά ζέσταμα, εν συνεχεία να παίρνουν οδηγίες από τον Ηλία Παπαθεοδώρου και εν συνεχεία εικόνες από το μονό. Τον Ουάρντα να προσπαθεί με μπασίματα να διασπάσει την άμυνα και τους Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη να σουτάρουν απ' έξω.

Την ίδια ώρα ο Γκος πυροβολούσε συνέχεια από το τρίποντο κάνοντας τους Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη και Ουάρντα να τρελαθούν. Το βίντεο δεν αποκαλύπτει ποιος κέρδισε το μονό αλλά όλοι μπορούν να καταλάβουν...

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ