ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Όλα τα λεφτά στο πρέσινγκ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του την ανασταλτική λειτουργία και πίεση.

Χωρίς νέα προβλήματα, πέρα από τα γνωστά των Βέρνμπλουμ και Ζαμπά, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο προπονητής των ασπρόμαυρων έδωσε έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και στην πίεση που θα πρέπει να ασκήσουν στους αντιπάλους τους. Γεγονός που φανερώνει και ως έναν βαθμό τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τους ερυθρόλευκους την Κυριακή στο Καραϊσκάκης.

" Το τεχνικό επιτελείο δίνει έμφαση στην τακτική προετοιμασία της ομάδας προκειμένου αυτή να εμφανιστεί έτοιμη στο χορτάρι του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και η προπόνηση της Πέμπτης (28.11) ήταν ουσιαστικά ένα ιδιαίτερο φροντιστήριο σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι.

Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, οι παίκτες δούλεψαν πάνω στους τομείς της αμυντικής λειτουργίας και του πρέσινγκ, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και ελεύθερο παιχνίδι.

Οι Λέο Ζαμπά συνεχίζει τις θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο παίκτες είναι και τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Την Παρασκευή (29.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ