ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Όλα για όλα με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Όλα για όλα με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να γυρίσουν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στον αυριανό (4/3) ημιτελικό με τους ερυθρόλευκους.

Για τον ΠΑΟΚ ο αυριανός (4/3) πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό έχει αποκτήσει τεράστια σημασία. Απ' ό,τι φαίνεται και οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου έχουν αντιληφθεί ότι τα πράγματα τείνουν να γίνουν οριακά και οι συζητήσεις που έχουν στα αποδυτήρια είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί.

Οι παίκτες δείχνουν να είναι αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό προσομοιάζει με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Δικέφαλου πριν από τον πρώτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, όταν και πάλι όλοι στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, παίκτες και προπονητής είχαν βρεθεί στο επίκεντρο πολύ έντονης κριτικής.

Το θέμα είναι πως αυτή η αποφασιστικότητα των παικτών θα μετατραπεί σε ουσία στο γήπεδο, καθώς εκτός των άλλων υπάρχουν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει κυρίως στην αμυντική γραμμή του Δικέφαλου.

Photo Credits: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ