ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι Σλοβάκοι "στέλνουν" Στοχ στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Οι Σλοβάκοι "στέλνουν" Στοχ στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Τσεχία και Σλοβακία ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση - επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ ο οποίος είχε αγωνιστεί στους "ασπρόμαυρους" τη σεζόν 2013 - 2014.

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και σύμφωνα με σλοβακικά και τσέχικα Μέσα ο εκλεκτός των "ασπρόμαυρων" είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής τους, Μίροσλαβ Στοχ.

Οι συμπατριώτες του Στοχ αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους ότι μονάχα οι λεπτομέρειες απομένουν για ν' αφήσει ο παίκτης την Σλάβια Πράγας για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όπως είχε συμβεί τη σεζόν 2013-2014 που ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ελλάδα ως δανεικός από την Φενέρ, σημειώνοντας 46 συμμετοχές με 10 γκολ και 10 ασίστ.

Στην Σλάβια Πράγας, ο Στοχ ήταν εξαιρετικός την τελευταία διετία, καθώς έπαιξε σε 88 ματς με απολογισμό 20 τέρματα και 19 ασίστ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται τόσο από την Τσεχία όσο και από την Σλοβακία, ο ΠΑΟΚ φαίνεται όντως να κοιτάζει δυνατά την περίπτωση της επιστροφής του "Μίνο" στην Τούμπα, ωστόσο από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προκύπτει κάτι μέχρι αυτή την ώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ