ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα για το ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τετάρτης (15/7, 21:30 ΟΑΚΑ) να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στα playoffs και ο Αμπέλ Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα με παρόμοιο σχήμα με αυτό που νίκησε τον Ολυμπιακό.

Τα προβλήματα για τον Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (15/7, 21:30 ΟΑΚΑ) του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν λείπουν αφού σε σχέση με τη νίκη στο «Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ομάρ Ελ Καντουρί και δύσκολα μπορεί να έχει στη διάθεση του τον Ίνγκι Ίνγκασον που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Ο Ίσλανδος που είχε τις ενοχλήσεις αυτές και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και άντεξε για ένα ημίχρονο συνεχίζει να πονά και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Φερέιρα πάντως δύσκολα θα εγκαταλείψει το σχήμα με τους τρεις στόπερ παρά το γεγονός ότι αν δεν έχει τον Ίνγκασον και ξεκινήσει με Μιχάι, Βαρέλα και Μιχαηλίδη δεν θα έχει εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Λογικά είτε με τον Ίνγκασον είτε χωρίς ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και αν χρειαστεί να αλλάξει ένας από τους τρεις θα χρησιμοποιηθεί ο Λέο Μάτος.

Από εκεί και πέρα την θέση του τιμωρημένου Ομάρ Ελ Καντουρί θα πάρει ο Άντερσον Εσίτι που θα παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο, αφού και στη μεσαία γραμμή οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ο Ροντρίγκο με τον Γιαννούλη θα πάρουν και πάλι τις πλευρές ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί πιθανότατα ο Τσούμπα Άκπομ έχοντας συμπαραστάτες τους Μπίσεσβαρ και έναν από τους Τζόλη ή Λημνιό.

Το σχήμα που θα παρατάξει ο Αμπέλ Φερέιρα θα είναι παρόμοιο με αυτό που έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο να περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την ίδια αγωνιστική πειθαρχία τη διάθεση και το πάθος που τους έδωσε στο «Καραϊσκάκης».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ