ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι Σέρβοι γράφουν για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας "Blic", ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Αμπέλ Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Η ήττα και γενικότερα η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν δημιουργήσει μουρμούρα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δέχεται έντονη κριτική και αμφισβήτηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας "Blic", ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί Πορτογάλο στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που οι διοικούντες την ομάδα αποφασίσουν να λύσουν το συμβόλαιό του.

"Είναι πιθανό ο -μέχρι πρότινος- προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρει νέα ομάδα σύντομα. Έφυγε από τους πρωταθλητές Σερβίας αφήνοντα στον Ντέγιαν Στένκοβιτς, που τον διαδέχθηκε, μία απόσταση ασφαλείας 11 βαθμών από τους διώκτες του για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την Blicsport, το μέλλον του είναι στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Μιλόγεβιτς είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τον τρεις φορές πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ", αναφέρει το δημοσίευμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ