ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι Ρώσοι και ο Γιαννούλης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για το Δημήτρη Γιαννούλη που επανήλθε στην επικαιρότητα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ρωσία δεν είναι τωρινό.

Στα τέλη του Δεκέμβρη ο Γάλλος εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον πελάτη του. " Ρωτάτε αν ενδιαφέρεται η Λοκομοτίβ για τον Δημήτρη; Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον. Άρχισαν να ενδιαφέρονται πριν από μερικές εβδομάδες" είχε πει ο ατζέντης του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Τζακί Μουάλ.

Το θέμα είναι ότι οι Ρώσοι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν έκαναν κάποια κίνηση για το Γιαννούλη, που και αυτός από την πλευρά του τόνιζε τότε ότι θα ήταν καλύτερο για αυτόν και τον ΠΑΟΚ να συζητήσουν το καλοκαίρι το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Είναι δεδομένο ότι όταν θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος το ερχόμενο καλοκαίρι το όνομα του νεαρού αμυντικού με τον ΠΑΟΚ να περιμένει προτάσεις. Ο Γιαννούλης σε πρόσφατες δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι έχει φιλοδοξίες για μια καριέρα στο εξωτερικό. " Το έχω πει και το ξαναλέω, είναι ένα όνειρο μου να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Έχω εμπιστοσύνη ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση στο σωστό τάιμινγκ" είπε και περιμένει και αυτός να δει τις προτάσεις που ενδεχόμενα να φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το ενδεχόμενο πάντως να προκύψει μια πρόταση από τη Ρωσία μοιάζει να είναι ανοικτό και το θέμα είναι αν μια τέτοια προοπτική, που λογικά θα ικανοποιεί οικονομικά τους ανθρώπους του Δικεφάλου, θα καλύπτει και τις φιλοδοξίες του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ