ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι οδηγίες προς τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στο Άμστερνταμ

ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ) ΕΞΕΔΡΑ (MOTION TEAM)
ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ) ΕΞΕΔΡΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ έδωσε οδηγίες στους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στο Άμστερνταμ και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Άγιαξ (13/08, 21.30)

Το βράδυ της Τρίτης (13/08, 21.30) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και με έπαθλο της πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης.

Ο δικέφαλος του Βορρά θα έχει στο πλευρό του αρκετούς φίλους του που θα τον ενισχύσουν στην "Johan Cruyff Arena".

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε οδηγίες στους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στο Άμστερνταμ και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Το ραντεβού συγκέντρωσης των φίλων του ΠΑΟΚπου έχει οριστεί από τις αρχές κι από τη διοργάνωση της αναμέτρησης, είναι στην πλατεία Νταμ, στις 17:00. Από εκεί, οι φίλοι του Δικεφάλουθα οδηγηθούν με συνοδεία στο Amsterdam Central Stationόπου θα τους περιμένουν ναυλωμένοι συρμοί για να τους μεταφέρουν εγκαίρως στο Johan Cruyff Arena.

Οι φίλαθλοι που ταξιδεύουν με αυτοκίνητα ή με λεωφορεία μπορούν να σταθμεύσουν στο P-bus, το οποίο βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό και των θυρών για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν θέση στάθμευσης, μπορούν να την αγοράσουν online ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: https://liv.cr/park2019.

Οι θύρες του σταδίου ανοίγουν στις 18:30.Βοηθήστε την ομάδα μας να δώσει άλλη μια μάχη χωρίς την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή τιμωρία από την UEFA" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ