ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι λυγμοί του Βαρέλα στην πωρωτική ομιλία του Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Οι λυγμοί του Βαρέλα στην πωρωτική ομιλία του Φερέιρα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Αμπέλ Φερέιρα να εμψυχώνει τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, λέγοντας τους πως "Το δεύτερο βήμα έγινε", ενώ την ίδια στιγμή ο Φερνάντο Βαρέλα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. (VIDEO)

Ο Αμπέλ Φερέιρα, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί της Μπενφίκα εμψύχωσε τους παίκτες του και με τέρμα το... γκάζι τους ετοιμάζει για Ρωσία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης (15/9), είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, αφού πρώτα περάσει από την Κράσνονταρ.

Η χαρά ήταν τεράστια, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν, αλλά να παίζουν για να κερδίζουν: "Το δεύτερο βήμα έγινε. Η χαλάρωση είναι μόνο για σήμερα. Σας το είπα πριν αρχίσει το παιχνίδι. Κάθε μέρα πρέπει να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο: παίζουμε για να κερδίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Πάει Μίντλεσμπρο ο Άκπομ
ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για "Golden Boy 2020" ο Τζόλης
ΠΑΟΚ: Η υπέροχη αφιέρωση του Ζίβκοβιτς στον Μίσιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ