ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Φερέιρα και οι σίγουροι ενόψει Ολυμπιακού

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα δοκιμάζει σχήματα ενόψει ντέρμπι και δείχνει να μην έχει αποφασίσει ακόμη για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στα φτερά της ομάδας του.

Μέσα από πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα φαίνεται ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Οι θέσεις στα άκρα είναι αυτές που δείχνουν να παραμένουν σε εκκρεμότητα με τους Λημνιό, Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί να τις διεκδικούν. Το πλέον πιθανό είναι ότι ο Δημήτρης Λημνιός θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά και πως στην ουσία η θέση στα αριστερά είναι ακόμη ανοικτή ανάμεσα σε Βιεϊρίνια και το Μαροκινό.

Ο Πορτογάλος μοιάζει να έχει καταλήξει στις υπόλοιπες θέσεις με το Ζίβκοβιτς στην εστία, την άμυνα να παραμένει ίδια με Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλη. Παρά τις δοκιμές που έγιναν Μίσιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο έχουν προβάδισμα στα χαφ, όπως και ο Μπίσεσβαρ για να παίξει στον άξονα και τον Σβιντέρσκι για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου.

Όπως όλα δείχνουν Βαρέλα και Μουρίσιο θα είναι στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί συνοδεύουν την αποστολή πριν από την αναχώρηση

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης - Κούτρης μαζί σε σχολείο στον Πειραιά

ΠΑΟΚ: Όλα τα λεφτά στο πρέσινγκ

ΠΑΟΚ: Κατεβαίνει φορτωμένος με ρεκόρ στο "Καραϊσκάκης"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ