ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι 29 που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Οι 29 που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί τη Δευτέρα το πρωί για την Ολλανδία με την αποστολή να αποτελείται από 29 ποδοσφαιριστές που αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να γίνουν 31. Με την ομάδα ο Χατζηισαΐας στην Ολλανδία και οι Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο.

Αν και χωρίς προπονητή καθώς η συμφωνία με τον Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες ο ΠΑΟΚ αναχωρεί τη Δευτέρα το πρωί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του με την αποστολή να αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές.

Άμεσα όμως, μέχρι την Τετάρτη (3/7), αναμένεται να γίνουν 30 αφού από την αποστολή που ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας απουσιάζουν αυτό του Ντούγκλας Αουγκούστο του οποίου η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα και μετά από σχετική άδεια θα ταξιδέψει και αυτός στην Ολλανδία αλλά και αυτό του Ίνγκασον ο οποίος λόγω ενός προσωπικού προβλήματος θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Τετάρτη.

Αντίθετα ανάμεσα στα 28 ονόματα βρίσκονται αυτά των Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους πριν επιστρέψουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Επίσης στην αποστολή μετέχουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, ανάμεσα στα οποία και ο Στοχ αλλά και άπαντες οι διεθνείς που επέστρεψαν από την άδεια τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το μεταβατικό στάδιο επιστροφής στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν’ αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν.

Της αποστολής στην οποία θα ενσωματωθούν οι διεθνείς που ως τώρα είχαν άδεια, θα ηγηθεί ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Apeldoorn είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατζηισαΐας, Μιχάι, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον για προσωπικούς λόγους θα μεταβεί στην Ολλανδία την Τετάρτη (03.07)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ