ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια αποθεώθηκε μαζί με την κόρη του!

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια αποθεώθηκε μαζί με την κόρη του!

Ο Βιεϊρίνια βγήκε στο γήπεδο για την απονομή του πρωταθλήματος συνοδευόμενος από την κόρη του και γνώρισε την αποθεώση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα.

Η ώρα του αρχηγού! Ο Βιεϊρινια γνώρισε στιγμές αποθέωσης και λατρείας από τους φίλους του ΠΑΟΚ τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει μέρος -συμβολικά- στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Λεβαδειακό, όμως τα καλύτερα για τον Πορτογάλο δεν είχαν έρθει ακόμα.

Η στιγμή της κορύφωσης της ασπρόμαυρης τρέλας ήρθε την ώρα της απονομής, με τον αρχηγό του "Δικεφάλου" να βγαίνει από τα αποδυτηρια για να βρεθεί στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα συνοδευόμενος από την μικρή κόρη του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι δύο τους μάλιστα χάρισαν και ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο στις τηλεοπτικές κάμερες και στους φωτογράφους καθώς πήραν την ίδια πόζα, σταυρώνοντας τα χέρια τους μπροστά στο σώμα τους την ώρα που χάριζαν απλόχερα το χαμόγελό τους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Μαγική στιγμή το φιλί στον Βιεϊρίνια από την κόρη του
ΠΑΟΚ: Σείστηκε η Τούμπα στην αλλαγή του Βιεϊρίνια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ