ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βασιλιάς πέθανε... Ζήτω ο Βασιλιάς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Άκπομ, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Στα βήματα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς πατά ο Τσούμπα Άκπομ που στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. (VIDEOS)

Ο Τσούμπα Άκπομ κατέθεσε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τα διαπιστευτήριάτου. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Δικέφαλου, έγινε εφιάλτης για την άμυνα των ερυθρολεύκων και κυρίως για το Σισέ και έδειξε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα λίγοι θα θυμούνται, με τόσο μεγάλη αναπόληση, τουλάχιστον τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Άκπομ έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Σέρβο επιθετικό στου οποίου τη σκιά πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν και πλέον χωρίς αυτόν στην Τούμπα βγήκε στο φως και ξεκίνησε να λάμπει…

Η ΠΡΟ- ΠΑΟΚ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ

Στην πραγματικότητα ακόμη και η πορεία τους προς τον ΠΑΟΚ ήταν κάπως παρόμοια. Μέχρι να φορέσει την φανέλα του Δικέφαλου, στα 23 του χρόνια, ο Άγγλος είχε παίξει σε επτά διαφορετικές ομάδες δανεικός από την Άρσεναλ. Για τον Πρίγιοβιτς στα 26 του τότε ο ΠΑΟΚ ήταν η 11η ομάδα στην καριέρα του.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΑΚΠΟΜ
ΠΑΡΜΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
ΓΕΟΒΙΛ ΚΟΒΕΝΤΡΙ
ΣΙΟΝ ΧΑΛ
ΛΩΖΑΝΗ ΜΠΡΑΪΤΟΝ
ΤΡΟΜΣΟ ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ
ΤΖΟΥΓΚΑΡΝΤΕΝ
ΜΠΟΛΟΥΣΠΟΡ
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΜΑΤΣ

Τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι μπορεί να είναι ο νέος Πρίγιοβιτς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τα σημεία αυτό δείχνουν αν και καταδεικνύουν και τη διαφορά στο τρόπο παιχνιδιού των δύο ποδοσφαιριστών…

Στα επτά παιχνίδια που ο Άγγλος ξεκίνησε ως βασικός στο 2019 έχει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Σέρβος αντίστοιχα στα πρώτα του επτά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είχε έξι γκολ και μια τελική πάσα. Είχαν δηλαδή την συμμετοχή σε ίδιο αριθμό γκολ με τη διαφορά ότι ο Πρίγιοβιτς τα... έβαζε μόνος του ενώ ο Άκπομ μοιράζει περισσότερο την μπάλα στους συμπαίκτες του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ

Ένα στοιχείο που έδειξε ο Άκπομ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν η ικανότητα του να κρατά την μπάλα και να ασκεί τρομερή πίεση στους αντιπάλους αμυντικούς με αποτέλεσμα να τους δημιουργεί πολύ μεγάλα προβλήματα. Ο 23χρονος φορ γέμισε με την παρουσία του την επίθεση του ΠΑΟΚ όπως περίπου έκανε προηγούμενα από αυτόν και ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Σε μεγάλο βαθμό ο τρόπος που πήρε την μπάλα στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ και τελείωσε τη φάση ήταν αντίστοιχος με το γκολ του Πρίγιοβιτς με το οποίο ο Σέρβος άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Θυμηθείτε τα δύο γκολ εδώ:

"ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΤΟ SHOW;"

Ο Άγγλος μετά το χθεσινό ντέρμπι με ανάρτηση του στο instagram ανέβασε δυο φωτογραφίες με τον ίδιο να πανηγυρίζει μετά το 3-0 μόνος του, αλλά και με τον Ζαμπά μπροστά στην κατάμεστη Τούμπα και αναρωτήθηκε αν οι φίλοι του ΠΑΟΚ ευχαριστήθηκαν το… show. Δεν ξεκαθάρισε όμως αν εννοούσε το δικό του show ή αυτό της ομάδας του…

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ