ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα θέλει να κάνει και πάλι τη διαφορά

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαρέλα δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του καλύτερος από ότι ήταν στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου

Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε τρέξιμο στις τελευταίες δύο προπονήσεις και όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στοinstagram, θέλει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικέφαλου «διαφορετικός για να κάνει και τη διαφορά».

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Σχεδόν έτοιμος, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο για να κάνω τη διαφορά".

Δείτετηνανάρτησητου:

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΑ

Η αλήθεια είναι ότι και σε αυτήν την περίοδο του τραυματισμού όπως και σε εκείνη για το λιγότερο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση ο στόπερ από το Κάπο Βέρντε δείχνει διάθεση αυτοκριτικής. Ο Βαρέλα με δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι η απόδοση του τη φετινή σεζόν απέχει πολύ από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε πέρυσι και πως ψάχνει να βρει τρόπους για να βελτιωθεί.

Το γεγονός ότι ο αντικαταστάτης του Ίνγκι Ίνγκασον φαίνεται να πηγαίνει καλά, με τον ΠΑΟΚ να κρατά ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά φέτος στα δύο παιχνίδια που ο Ισλανδός ήταν βασικός, με Λαμία και Βόλο δεν μπορεί να είναι ενδεικτικό, αλλά δεν μπορεί να περάσει και απαρατήρητο. Το σίγουρο ότι με τον Ίνγκασον να παίρνει παιχνίδια στα πόδια και να βρίσκει ρυθμό ο συναγωνισμός στο κέντρο της άμυνας του Δικέφαλου γίνεται πολύ έντονος.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ

Ο Βαρέλα χειρουργήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες για την αποκατάσταση του μηνίσκου και η αποθεραπεία του μπαίνει σταδιακά στο τελευταίο στάδιο της. Λογικά ο κεντρικός αμυντικός του Δικέφαλου θα είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» την 1Δεκέμβρη. Το θέμα με τον Φερνάντο Βαρέλα ετοιμοπόλεμο η επιλογή για το δίδυμο στα στόπερ θα είναι αρκετά δύσκολη για τον Πορτογάλο τεχνικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ