ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Τσολάκ, ο Άκπομ και η Ντιναμό Κιέβου

Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst)
Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst) AP

O ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να προχωρήσει στην απόκτηση ενός σέντερ φορ, ωστόσο, για την ώρα περιμένει να δει αν τελικά θα προκύψει μεγαλύτερη πρόταση για τον Τσούμπα Άκπομ από αυτή που κατέθεσε η Μπεσίκτας και απέρριψε τις προηγούμενες ημέρες.

Στην Κροατία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον Αντόνιο Τσολάκ που την περασμένη σεζόν σκόραρε 26 γκολ με τη φανέλα της Ριέκα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Δικέφαλος έκανε πρόταση που έφτανε στα 3.000.000 ευρώ για το γεννημένο στη Γερμανία Κροάτη επιθετικό η οποία είναι σαφώς μικρότερη από τα 4-5 εκατομμύρια που δίνει για να τον αποκτήσει ο Ντιναμό Κιέβο.

Πρόταση από τον ΠΑΟΚ στη Ριέκα δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο φαίνεται ότι 26χρονος φορ είναι στην λίστα με τους επιθετικούς που έχει ετοιμάσει ο Όλαφ Ρέμπε προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας του. Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου γνωρίζει πολύ καλά και έχει διασυνδέσεις στην αγορά της Κροατίας και από αυτές προκύπτει το ενδιαφέρον για τον Τσολάκ.

Πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς που υπάρχουν στο ρόστερ. Πιθανότατα αυτός θα είναι ο Άκπομ του οποίου το συμβόλαιο μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ "1"

Η ίδια προϋπόθεση ισχύει και για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 στις προπονήσεις (Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ρέι, Μελίσσας) και είναι κοινό μυστικό ότι ο Δικέφαλος περιμένει προτάσεις τουλάχιστον για τους 2 από αυτούς. Η Λεχ Πόζναν εγκατέλειψε την προσπάθεια απόκτησης του Ζίβκοβιτς ενώ για την ώρα δεν έχει έρθει στην Τούμπα κάποια πρόταση για τον Ρέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Στις 25 Αυγούστου στην Τούμπα το ματς με την Μπεσίκτας
ΠΑΟΚ: Πέρασαν από νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού
"Ψάχνεται" ενόψει Μπεσίκτας

Photo credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ