ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο σκάουτ της Φιορεντίνα παραδέχεται ενδιαφέρον για Ίνγκασον

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκάουτ της Φιορεντίνα, Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι, υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι ο Σβέριρ Ίνγκασον του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς που εξετάζουν οι βιόλα.

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον είναι ο MVP του ΠΑΟΚ τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο 26χρονος Ισλανδός όχι μόνο έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου, αλλά βοηθά και στο σκοράρισμα με τα γκολ που πέτυχε στα ματς με Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Ο Ίνγκασον είναι η μία από τις δυο επιλογές που εξετάζει η Φιορεντίνα για το κέντρο της άμυνας. Το παραδέχθηκε ο σκάουτ των βιόλα και δεξί χέρι του Πανταλέο Κορβίνο (τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Τοσκάνης), Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι με δηλώσεις του στο Firenze Viola.

"Για το κέντρο της άμυνας σκέφτομαι τον 28χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της Άουγκσμπουργκ, Τζέφρι Γκουβελέουβ. Μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον", υποστήριξε ο Μπερτούτσι.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας τσέκαρε και τον Ίνγκι Ίνγκασον - πέρα από τον Δημήτρη Γιαννούλη - σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρωσία. Για τον Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ έβγαλε τον περασμένο Γενάρη 4 εκατομμύρια από τα ταμεία του για να τον αποκτήσει από τη Ροστόφ, υπέγραψε συμβόλαιο που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με ρήτρα στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Στην τρέχουσα σεζόν βρήκε χώρο στην αρχική ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα κι από τότε δεν έχει βγει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ