ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης είδε το ντέρμπι των μικρών

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι του Σαββάτου παρακολούθησε τον αγώνα της Κ-19 του ΠΑΟΚ με την αντίστοιχη του Άρη που έληξε χωρίς γκολ.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον αγώνα των πιτσιρικάδων του Πάμπλο Γκαρσία με αντίπαλο τον Άρη στο ντέρμπι των ομάδων Κ-19.

Η πρωταθλήτρια ομάδα Κ-19 του ΠΑΟΚ έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στους κιτρινόμαυρους και τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς στο 74΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αρχηγός της Γιάννης Μιχαηλίδης. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλίας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Γρόσδης, Πουρναράς (65’ Κούτσιας), Τσοπούρογλου (83’ Θεοδωρίδης), Πανίδης (46’ Τάχατος), Δούμτσης (76’ Παναγιώτου), Τζόλης.

Άρης : Παρίσης, Τσαγκαλίδης, Σενγκέργκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καράμπελας, Χατζηπιρπιρίδης (74’ Πάππας), Μπακούτσης, Κοντοπούλης (74’ Μέρο), Καλαϊτζής (65’ Κριμιτζάς), Μπαλικτσής.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ-Άρης: Τα πλάνα για το μεγάλο ντέρμπι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ