ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης δικαίωσε τις φωνές του Αστέρα και ζητάει VAR

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Ο Γιώργος Σαββίδης παραδέχτηκε πως δικαιολογημένα φωνάζει ο Αστέρας για το γκολ του Τσιλιανίδη που δεν μέτρησε κόντρα στον ΠΑΟΚ και επανέλαβε την επιθυμία του "Δικεφάλου" για άμεση χρήση του VAR.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη διαδοχική χρονιά με το 0-0 που απέσπασε στην Τρίπολη (έχοντας προίκα το υπέρ του 2-0 από τον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα), ωστόσο το ματς αυτό σημαδεύτηκε από μία διαιτητική αδικία εις βάρος του Αστέρα.

Ήταν η φάση του 47ου λεπτού, εκεί που ο Τσιλιάνιδης έκανε το 1-0, όμως ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε το γκολ σφυρίζοντας φάουλ πάνω στον Ίνγκανσον, ο οποίος όμως έπεσε μόνος του χωρίς να δεχτεί κάποιο αντικανονικό μαρκάρισμα από τον παίκτη των Αρκάδων.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ για τη φάση αυτή και λίγο μετά το φινάλε του αγώνα ήρθε και ο Γιώργος Σαββίδης να τους δικαιώσει καθώς παραδέχτηκε πως τα παράπονά τους είναι δικαιολογημένα, διατρανώνοντας παράλληλα το αίτημα του ΠΑΟΚ για άμεση εφαρμογή του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ ζητάει επιτακτικά τη χρήση του VAR είναι η φάση που δικαιολογημένα φωνάζει ο Αστέρας.

Υ.Γ. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τους άλλους.

Υ.Γ.1 Ενημερωτικά σε όλους, η χρονιά δεν τελείωσε!

Καλή Ανάσταση σε όλους", αναφέρει ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος στέλνει ουσιαστικά και μήνυμα στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου (με το δεύτερο υστερόγραμό του) να μην επαναπαυτούν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα για να κατακτήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της.

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης δικαίωσε τις φωνές του Αστέρα και ζητάει VAR

Photo Credits: Εurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αστέρας - ΠΑΟΚ 0-0: Στον τελικό ο Δικέφαλος, φωνάζουν οι Αρκάδες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ