ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ρέμπε ήρθε για να μείνει

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η παρουσία του Όλαφ Ρέμπε στην Τούμπα, οι επαφές του με ανθρώπους του ΠΑΟΚ και η διαδικασία «παράδοσης- παραλαβής καθηκόντων» από το Μάριο Μπράνκο

Η "εποχή Όλαφ Ρέμπε" στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την παρουσία του Γερμανού στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο 42χρονος αθλητικός διευθυντής βρέθηκε για δεύτερη φορά στα γραφεία του ΠΑΟΚ καθώς είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και προ κορονοϊου για τις πρώτες του συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου -τις τελευταίες ημέρες από την από την επιβολή καραντίνας.

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά ο Ρέμπε ήταν διστακτικός στο να εμφανιστεί στην Τούμπα πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του την 1η Ιουλίου. Και αυτό διότι δεν ήξερε πώς θα αντιδράσει ο προκάτοχος του στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή ο Μάριο Μπράνκο. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του εξήγησαν ότι όχι μόνο ο Πορτογάλος δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά θα έπρεπε να συναντηθεί μαζί του για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα ανοικτά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Κι αυτό έγινε… Ο Μάριο Μπράνκο υποδέχθηκε τον διάδοχο του στο γήπεδο της Τούμπας, είδαν μαζί τον αγώνα με τον ΟΦΗ και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα ζητήματα που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Γερμανός με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Άλλωστε αυτή τη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής την είχε βιώσει και ο Μπράνκο όταν διαδέχθηκε στο πόστο του Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ τον Λούμπος Μίχελ, με τον οποίο μάλιστα συνυπήρξε για λίγους μήνες στην Τούμπα.

Η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες αφού ο Όλαφ Ρέμπε ήρθε για… να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία του με το τεχνικό επιτελείο και την ομάδα θα γίνει μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς κρίνει έναν από τους βασικούς στόχους της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ρέμπε έχει συμφωνήσει με την οικογένεια Σαββίδη για 3 χρόνια συνεργασίας (2+1 λένε οι πληροφορίες) με τον ΠΑΟΚ και θα έχει από την αρχή πολύ δουλειά. Είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος θα μπει μετά το τέλος της σεζόν σε μια μεταβατική περίοδο με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και νοοτροπία αλλά και στον τρόπο λειτουργίας στις μεταγραφές του. Κι ο Ρέμπε θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να χαμηλώσει το μπάτζετ του, τον μέσο όρο ηλικίας, αλλά και να παραμείνει στη διεκδίκηση υψηλών στόχων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ