ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς... εναντίον όλων

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει σκοράρει κόντρα στις περισσότερες Ελληνικές ομάδες που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Πόντου να του έχουν ξεφύγει.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε σε βάρος του Άρη ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Σέρβος έχει σκοράρει φέτος 10 γκολ σε 15 αγώνες και συνεχίζει να έχει τρομερά ποσοστά αποτελεσματικότητας.

Ο φορ του Δικέφαλου έχει πλέον σκοράρει απέναντι σε όλες, εκτός από δύο, τις ελληνικές ομάδες τις οποίες έχει αντιμετωπίσειμε τη φανέλα του Δικέφαλου από το Γενάρη του 2017, όταν κατέφτασε στην Τούμπα με μεταγραφή από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα της Super League που έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Απέναντι στους Περιστεριώτες, ο Πρίγιοβιτς έχει παίξει σε τρία παιχνίδια, (δύο για το πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο) και δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

Και η Ξάνθη κρατά καλά αμυντικά απέναντι στον Πρίγιοβιτς αλλά μόνο στο πρωτάθλημα καθώς έχειδεχθεί γκολ σε παιχνίδι Κυπέλλου.

Η δεύτερη ομάδα που δεν έχει φάει γκολ από τοΣέρβο είναι ο Απόλλωνας Πόντου, απέναντι στον οποίο ο Πρίγιοβιτς έχει μια συμμετοχή 18' σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου.

Ο Άρης έγινε η 10 ελληνική ομάδα που δέχεται δύο γκολ από τον Πρίγιοβιτς μετά απόΒέροια, Λαμία, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό, Πλατανιά και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Αιγινιακό και Τρίκαλα για το κύπελλο.

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

Ο Πρίγιοβιτς εκτός από την Τούμπαέχει σκοράρει στα Πηγάδια της Ξάνθης, στο Καυτανζόγλειο, στα Περιβόλια, στη Νέα Σμύρνη, το Αγρίνιο, τους Ζωσιμάδες, το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", τη Λεωφόρο και το «Κλ. Βικελίδης».

Με αυτά και με αυτά, ο "killer" όπως τον χαρακτηρίζει στις αναρτήσεις της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει φτάσει στα 47 γκολ σε 72 αγώνες με τη φανέλα του "Δικέφαλου".

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΡΗΤΡΑ

Ο ΠΑΟΚ μάλλον δικαιολογημένα τον περασμένο Φλεβάρη επέκτεινε το συμβόλαιο του Σέρβου μέχρι το καλοκαίρι του 2022 δίνοντας του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ και βάζοντας σε αυτό ρήτρα 10 εκατομμυρίων. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου του έχουν ξεκαθαρίσει πως σε κάθε περίπτωση αν προκύψει κάποια πρόταση που την κρίνει ο ίδιος ως εξαιρετική, θα τη συζητήσουν.

Για την ώρα καμία από τις πολλές που έχουν καταφθάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ δεν ήταν ικανή να το συγκινήσει. Η τελευταία ομάδα που έκανε την προσπάθεια της ήταν η γαλλική Μπορντό που πρόσφερε αρχικά 6,5 εκατομμύρια και άλλα 2,5 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους, αλλά ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξαν και μεγάλη διάθεση να την αποδεχθούν και έτσι απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ