ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο "πιστός στρατιώτης" Σάκχοβ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση της Βίντι για τον Ουκρανού και του έχει ζητήσει να περιμένει την δική του πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Εβγέν Σάκχοβ όπως και ο Χοσέ Κάνιας δεν ανήκουν, τουλάχιστον για την ώρα, στους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους ο ΠΑΟΚ «καιγόταν» να μιλήσει για νέο συμβόλαιο. Κάτι που μοιάζει λογικό από την στιγμή που αποφασίστηκε, μετά τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, να γίνουν κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Δικέφαλου.

Ο Ουκρανός αποδεικνύει ότι είναι επαγγελματίας σε απόλυτο βαθμό και κάνει πράξη τη δήλωση του ότι θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό μέχρι και την τελευταία προπόνηση που θα κάνει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Αυτή μάλιστα μπορεί τελικά να αργήσει. Μπορεί να μην έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα – το γεγονός ότι καταλαμβάνει θέση ξένου είναι σίγουρα μειονέκτημα- ωστόσο οι άνθρωποι του Δικέφαλου φαίνεται πως το σκέφτονται σοβαρά να τον κρατήσουν στην Τούμπα.

Για την ώρα αυτό που έχει γίνει είναι μια συζήτηση μαζί του στην οποία από τον ΠΑΟΚ του ζήτησαν να μην προχωρήσει επαφές με άλλη ομάδα πριν ακούσει την τελική απόφαση και την πρόταση που θα έχει να του κάνει ο ΠΑΟΚ. Ολοένα και περισσότερο πάντως κερδίζει έδαφος η άποψη πως ο Σάκχοβ θα πρέπει να παραμείνει στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ