ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ο Λουτσέσκου μπλοκάρει τη μεταγραφή του Ελ Καντουρί"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η μετακίνηση του Ομάρ Ελ Καντουρί στην Πάρμα έχει κολλήσει στο βέτο του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μπορεί μέχρι και πριν λίγες ώρες οι Ιταλοί να θεωρούσαν τη μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ στην Πάρμα σχεδόν δεδομένη, ωστόσο πλέον φαίνεται μέσα από τα ρεπορτάζ ότι υπάρχει αλλαγή πλεύσης.

Οι μέρες περνούν και οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί στην Πάρμα παραμένουν μπλοκαρισμένες. Ο ΠΑΟΚ και η Πάρμα θα μπορούσαν να τα βρουν σε μια συγκεκριμένη φόρμουλα, δανεισμού για έξι μήνες και υποχρεωτική εξαγορά των δικαιωμάτων του παίκτη το καλοκαίρι, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή το σημαντικότερο πρόβλημα παραμένει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν θέλει να στερηθεί τον παίκτη και η στάση του αυτή απειλεί να τινάξει τη μεταγραφή στον αέρα, παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Καντουρί Μίνο Ραιόλα κάνει τα πάντα για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του πελάτη του στην Ιταλία» αναφέρει η ιστοσελίδα «sportparma” και συμπληρώνει πως ήδη η Πάρμα βλέπει εναλλακτικές λύσεις όπως ο Αλεσαντρινί και ο Ιτούρμπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατζέντης Πρίγιοβιτς: "Μας σταμάτησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στα σύνορα πριν πάμε Ντουμπάι"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ