ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου και τα γούρια του

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου και τα γούρια του

Ο διάσημος,πλέον,σκούφος του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το πιο γνωστό γούρι του αλλά όχι το μοναδικό. Από το δώρο της μητέρας του και τα... παλιά ρούχα μέχρι το στάνταρ τελετουργικό (VIDEO)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός από τις στυλιστικές επιλογές που ακολουθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ φροντίζει να κρατά ένα συγκεκριμένο τελετουργικό πριν και μετά τις αναμετρήσεις του δικέφαλου.

Η κίνηση του Ρουμάνου κόουτς να επιστρατεύσει άρον, άρον το γούρικο σκουφί του, όταν ο αγώνας του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο δεν πήγαινε καλά για την ομάδα του, έγινε viral.

Όπωςviralέχει γίνει το σύνθημα των οπαδών του δικέφαλου στη Ριζούπολη μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όταν του ζητούσαν να μην ξαναβγάλει το σκουφί μέχρι η ομάδα τους να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει και πολλές προλήψεις, αν και πρόσφατα παραδέχθηκε δημόσια ότι τελικά άρχισε να θεωρεί και ο ίδιος ότι κάποια πράγματα του φέρνουν τύχη. Τόσο το περιβόητο σκουφί του, όσο και το μεταξωτό κασκόλ που του έχει κάνει δώρο η μητέρα του.

"Προσπαθώ να μην έχω… γούρια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω… Στο τελευταίο παιχνίδι του Europa League, φορούσα καινούργια ρούχα. Πρώτη φορά. Δεν πρόκειται να τα φορέσω ξανά.

Στο ποδόσφαιρο πάντα προσπαθείς να βρεις τι έκανες και τι δεν έκανες σωστά και τα προσέχεις όλα. Εγώ για παράδειγμα, έχω κάποια συγκεκριμένα ρούχα για το πρωτάθλημα, που είναι πιο… λεπτά. Μπορεί να πεθάνω από το κρύο, αλλά αυτά είναι, θα τα φοράω και στους -2. Τώρα που είναι χειμώνας, έχω κι ένα σκουφί κι ένα κασκόλ που τα φοράω πάντα" !

Η... ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΩΝ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει και ένα επιπλέον γούρικο τελετουργικό, που εφαρμόζει πιστά πριν και μετά τους αγώνες της ομάδας του. Στάνταρ δυο ημέρες πριν από κάθε παιχνίδι βγαίνει έξω, συνήθως για φαγητό, το οποίο πάντα συνοδεύεται με καλό κρασί με φίλους και συνεργάτες του.

Αυτές οι έξοδοι, που είναι από τις λίγες που πραγματοποιεί αποτελούν για το Ρουμάνο ένα είδους ιεροτελεστίας που επαναλαμβάνεται και μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου σχεδόν πάντα βγαίνει έξω με φίλους και δικούς του ανθρώπους και μετά τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ