ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λημνιός κέρδισε τον Πέλκα στο FIFA 20

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με νικητή τον Δημήτρη Λήμνιο έναντι του Δημήτρη Πέλκα έληξε η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ για το FIFA 20. (VIDEO)

Η μονομαχία Λημνιού- Πέλκα στοFIFA20 βρήκε τον πρώτο να κερδίζει τις εντυπώσεις και το δεύτερο να έχει έντονα παράπονα από την ποιότητα τηςon-lineσύνδεσης του.

Το σίγουρο είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να ξεδώσουν εν μέσω απομόνωσης λόγω κορωνοϊού και στους φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν την απευθείας μετάδοση της κόντρας τουςστο δημοφιλέςvideogameνα τους δουν να αναδεικνύουν μια άλλη πλευρά του ταλέντου τους.

Όπως έγινε πάντως ξεκάθαρο η σημερινή μάχη δεν ήταν… επίσημη καθώς δεν είχε να κάνει με την ανάδειξη του ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Λέιτον Όριεντ..

Οι δύο διεθνείς έπαιξαν τρία παιχνίδια με τον Λημνιό να παίρνει το ένα από τα τρία και τα άλλα δύο να έρχονται ισόπαλα σε μια μάχη που μετέδωσε ζωντανά μάλιστα ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ στο youtube.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Λημνιός επέλεξε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πέλκας την Τότεναμ με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλσμα. Στο δεύτερο ο Λημνιός με την Ντόρτμουντ κέρδισε εύκολα με 3-1 τη Νάπολι του Πέλκα.

Στο τελευταίο ο Λημνιός που είχε τη Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε 2-0 της Λίβερπουλ του Πέλκα που έπαιζε από νωρίς με δέκα παίκτες αλλά το τελικό σκορ ήταν 2-2.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ